Mesaje din Pleiade

Fragment tradus din cartea audio << Pamant : chei pleiadiene catre librariile vii. >> de Barbara Marciniak

"Bine v-am gasit dragi prieteni. Noi suntem aici. Este intentia noastra de a va asista in a crea o noua viziune. O viziune care va inspira sa traiti si sa iubiti pe planeta Pamant. Ca un giuvaier nepretuit ingropat in straturi intunecate de sol si piatra, Pamantul radiaza de o mare frumusete in cavernele spatiului si timpului. Va cerem voua in calitate de cautatori ale marilor povesti sa proclamati o alianta cu Pamantul. Depuneti juramant in transformare fata de voi insiva si onorati rolul extraordinar al Pamantului in a va elibera.

Sarcina voastra la acest punct in timp este de a activa libraria vie a Pamantului si fiecare versiune a vietii catre inceputurile creatiei. Aceasta este calatoria in care va aflati. Va cerem fiecaruia dintre voi sa va deschideti inima si mintea pentru ca inauntrul vostru si al Pamantului se afla raspunsurile misterelor pe care le cautati. Cu toate ca in aparenta existam din afara ca energii colective pleiadiene care apeleaza la voi din viitor. Noi deasemenea existam inauntrul vostru. Noi suntem voi pe spiralele aurite ale timpului miscand epicele existentei apeland la voi insiva sa reconsiderati tot ce a-ti crezut a fi sfant(sacru). Va cerem sa va reevaluati scopul vietii voastre, sa redefiniti fortele ce va conduc, sa inviati codurile constiintei stocate in fiinta voastra. Este timpul ca voi sa va redobanditi cunostiintele de creatori prin gand, sa rechemati scopul librariei vii a Pamantului, sa restaurati frumusetea prin valoarea vietii si sa va amintiti cine sunteti.

Calatoriti alaturi de noi acum prin misterele lumii voastre. Imaginati-va intr-o excursie prin imaginea numarului 12 si expuneti conceptul de 12 in mintea voastra. Imaginati-va experimentand magia simbolurilor de la 1 la 12, ca si in cele 12 luni ale calendarului , cele 12 miscari prin semnele zodiacului sau cele 12 ore pe ceas. Si apoi adaugati acestor simboluri propriul vostru bulevard al numarului 12. Imaginati-va ca aveti 12 legaturi ale ADN-ului si ca acestea se activeaza si se conecteaza prin cele 12 chakre, care sunt usi energetice prin care va accesati mostenirea spirituala. Aici se afla o cheie; provocarea voastra este sa va cunoasteti pe voi insiva prin imaginatia voastra accesandu-va retelele interioare si parti de realitate care sunt invizibile ochiului liber.

Noi suntem aici pentru jocul, codurile si numerele principale. Stramosii nostri au creat evenimente care in prezent au ingreunat evolutia noastra in Pleiade. Si ca pleiadieni cautam sa descoperim solutia la aceasta mare dilema. Un impediment pe care il impartasiti cu noi.

Stramosii nostri au venit dintr-un univers care sa completat pe sine, de la sine, si care a inteles in mod universal ce anume era Creatorul Suprem, ca si calatoria Creatorului Suprem in timp.

Au venit dintr-un univers care a descoperit esenta sa, creativitatea sa si descoperind acea esenta au realizat ca sunt creatori. Au venit in Pleiade, pentru ca acel sistem solar va fi capabil intr-o zi sa va ajute pe voi in timpul cel mai dificil. Timpul cand veti fi pregatiti sa va reconectati cu Creatorul Suprem.

Stramosii nostrii sunt deasemenea si stramosii vostri. Acestia au daruit ADN-ul lor constructorilor originali. Si acest ADN a devenit parte a ADN-ului speciei umane. Planul a fost sa se creeze un centru intergalactic de schimb de informatie pe planeta Pamant. A fost un plan extraordinar, implicand un loc frumos din moment ce planeta Pamant este localizata la marginea unui sistem galactic si este usor atinsa de catre alte galaxii.

Este intentia noastra in a va ajuta sa ajungeti la o mai mare intelegere asupra experimentelor pleiadiene care au influentat Pamantul.

De-a lungul perioadelor de haos si confuzie, perioade in care specia umana a fost asuprita, diverse grupari ale noastre au venit in diferite zone pe planeta voastra si au facut deschideri foarte subtile. Acestia eu lucrat cu adunari mici de constiinta pentru a lasa o licarire de energie  pe planeta voastra. Deoarece multi din cosmos stiau ca planeta voastra se indreapta spre o calamitate si asuprire extraordinar de mare.

Pamantul este intr-o perioada dificila nu este nici o indoiala referitor la acest aspect, dar totusi o mare oportunitate se afla in aceasta stare de confuzie. Noi aplaudam intentiile voastre si onoram pe fiecare dintre voi care aleg sa mearga in necunoscut. Va onoram pentru faptul ca sunteti dispusi sa priviti la portiunile voastre feminine si masculine, pe care cu toate scopurile si aspectele practice, nu le-ati inteles deloc. este timpul ca fiecare dintre voi sa fie remarcat in felul sau propriu, sa maximizeze energii care trec prin voi si sa faceti aceste energii disponibile si altora ca voi.

In timp ce din cand in cand atrageti raze de lumina in trupul vostru si in Pamant, exista multe familii care lucreaza cu lumina care tintesc spre evolutie, intentie si dezvolta un anumit plan. Familia de lumina careia ii apartineti provine dintr-o mostenire in constiinta; familia de lumina este o colectie a unor entitati codata ptr a aduce informatie pe aceasta planeta. Codarea se afla inauntrul fiecarui individ si odata ce esti capabil sa pui sub semnul intrebarii si sa vezi dincolo de curba de interpretare a realitatii esti ghidat sa creezi forme de gand pentru a activa codurile in altii. Membrii familiei de luminii sunt capabili sa integreze sau sa supravietuiasca schimbari ale realitatii fara sa forteze corpurile sau formele de viata ce le ocupa. Ca membru al familiei luminii abilitatea de a schimba realitatea exista inevitabil in tine.
Trebuie sa creezi sistemul de credinta prin care poti face acest lucru, pentru ca mintea ta este structurata sa evolueze si sa formeze experiente bazate pe ceea ce comanzi, netinand cont de ce platforma paradigmala apartii.
Familia de lumina actioneaza ca un factor stabilizator pentru schimbari dimensionale si membrii ei servesc ca purtatori a unei frecvente utilizata pentru a trezi pe multi.
Membrii familiei luminii s-au impulsionat pe ei insisi dincolo de legile realitatii tridimensionale prin o alta dimensiune, ca sa spunem asa, prin dezvelirea codurilor din ei insisi. Multi dintre voi puteti avea sentimentul ca a-ti mai facut asta in trecut. A-ti facut!

A-ti pierdut memoria acestui proces pentru ca a-ti venit aici sa operati sub aceleasi legi ca toti ceilalti. Cand v-ati reincarnat pe suprafata pamantului a-ti primit un set de gene care tin coduri de lumina care va dau oportunitatea sa va dezvoltati abilitati extrasenzoriale si intuitive. Pe deasupra, aceste gene, poarta inauntrul lor, un semn ce va separa de altii, chiar daca nu le puteti numii.
Cu aceste puteri si talente este construit in sarcina voastra sa construiti o viata si sa permiteti momentului sa va conduca spre ceva diferit fata de majoritatea oamenilor. Pe masura ce o mutatie extensiva are loc inauntrul oamenilor deasemenea stimulata in afara de cei ce va asista in aceasta dezvoltare genetica. Trebuie sa actionati si sa integrati ceea ce se trezeste in voi. Este timpul pentru ca voi sa faceti un angajament pentru a crea bucurie, creativitate si iubire pentru voi insiva. Numai atunci ii veti putea beneficia pe altii. Pentru ca daca nu va dezvoltati individual, nu-i puteti servii pe ceilalti. Oamenii sunt considerati, de cativa din acest univers, nepretuiti. Cu toate ca, de fapt, voi insiva nu aveti idee de puterea stocata in corpul uman. Corpul vostru uman este cel mai valoros lucru pe care il veti detine vreodata sau intalnii. Sunteti nepretuiti. Limba voastra este codata in sunete create de imagini care stimuleaza si structureaza constiinta. Cuvintele vorbite poarta diferite vibratii decat cuvintele scrise. Ne place sa ne jucam cu ambele forme de limba. Atunci cand noi vorbim intonatia noastra are o semnatura atasata, contine vibratii subtile ce scot in evidenta sunete specifice. Cand veniti in vibratia noastra primiti multe.., multe..instructiuni, ce acceseaza straturi si straturi de cunoastere.
Sunt cuvintele pe care le auziti, pe care credeti ca le intelegeti si mai este spatiul care apare intre toate cuvintele, care reprezinta o alta invatatura, in , si despre el insusi. Si apoi sunt sunetele pe care le creeam, care au ecou in voi, care va spun o poveste pleiadiana. Lucratorii dinauntru si dinafara isi unesc fortele pentru a cataliza evolutia voastra. Noi am sugerat, ca aproximativ, acum jumatate de milion de ani, evenimente tumultoase au avut loc in acest spatiu al existentei care au afectat Pamantul din zilele prezente.
La un grad foarte mare, Pamantul si-a pierdut suveranitatea, si o alta forma de conducere a venit si si-a insusit dreptul de proprietate la aceasta planeta. Acesti administratori auto-proclamati cu insusiri de zei nu au fost intotdeauna cei mai blanzi si benevolenti. Pamantul a fost creat acum miliarde de ani pentru un rost. Ea, Terra, trebuia sa fie un centru intergalactic de schimb de informatie, parte a unui vast sistem de librarii, unde informatia din multe... multe... galaxii a fost stocata. O librarie VIE, sa fim mai precisi.

Arhitectii originali ai Pamantului, erau membrii ai familieii de lumina. Fiinte ce au lucrat pentru si erau asociate cu un aspect al constiintei numit Lumina. Lumina este informatie.
Membrii familiei de lumina au conceput centrul de informatie. Acestia au creat un loc unde galaxiile ar fi contribuit cu informatia lor, si unde ar fi fost capabile sa participe, si sa impartaseasca cunostintele lor specifice. Proiectul unei Librarii Vii pe Pamant a fost in cele din urma discordia unui razboi. Atacuri au avut loc, si Terra a devenit un loc al conflictului si al dualitatii. Cand atacurile au aparut, un anume grup de entitati, au luptat in spatiu si au castigat teritoriul Terrei. Acesti noi stapani, au vrut ca speciile umane native, sa ramana neevoluate si neinformate,  pentru ca specia sa fie mai usor de controlat. Specia originala de oameni a experimentat mari distrugeri si ADN-ul ei a fost imprastiat. Ceea ce acum zeii realizeaza, este ca noi suntem intr-o dilema in Plediade. Este o tiranie ceea ce a fost eliberat pe Terra, si acea tiranie s-a intors acum la noi. Stiati ca noi am facut tirania? Ca noi v-am privat pe voi de un ADN de 12 spirale active complet? Nu fiti naivi despre Pleiadieni. Incluzand noi. De ce credeti ca facem aceasta munca de vindecare pe planeta voastra? Considerati faptul ca poate avem nevoie de voi, pentru urmatorul nostru stagiu de dezvoltare, ca daca vrem sa crestem, trebuie sa vindecam un trecut la care am fost conectati. Acesti cativa ani, a-ti fost impulsionati sa plonjati mai adanc in explorarea personala si semnificatia identitatii, si sa va conectati la o vedere cosmica a vietii. Poate la inceput sa parut ca va intindeti mult prea departe de liniile civilizatiei. Pe masura ce v-ati intalnit, in grupuri mici peste tot, impartasind cele mai adanci dorinte si dileme pe care le-ati avut o viata intreaga, incepeti sa realizati ca poate nu sunteti asa de departe de perimetrii civilizatiei. Poate civilizatia se misca in timp ce voi v-ati extins limitele. Pentru ultimele jumatati de miliarde de  ani, diverse civiliZatii pe Terra au fost samintite, care erau parte a programului original de Librarie. Fiecare a aparut la o perioada de timp diferita, penetrand un camp de forta de control, care a izolat Terra si a tinut-o inaccesibila ca Librarie. Aceste civilizatii au inflorit pentru 500 de ani, 5000 de ani, 10000 de ani, si fortele care detin planeta, vor face cumva sa le goneasca, sau sa le distruga. Aceste civilizatii nu au putut sa stabileasca drept de proprietate aici, asa ca au lasat indicii sau pasi catre scara, care este parte a planului in ansamblu.

Egiptenii, Incasii, Balinezii, Grecii, Tibetanii, Sumerienii, Nativ-americanii, Mayasii, Aborigeni si multe alte popoare indigene au contribuit cu chei pentru a intelege, toate indreptate carte ceruri.
Daca oamenii de astazi ar putea citii pasii si indiciile lasat de aceste culturi, ei s-ar putea elibera inca o data si ar putea detine Terra. In timp, o forma de civilizatie idealizata a fost indusa aici, pe Pamant, pentru a atinge nevoile oamenilor. Cea mai mare invatatura pe aceasta planeta, este ca toti oamenii sunt creati in egalitate, si in ideea ca viata trebuie sa fie onorata, in toate formele ei. Extindeti-va conceptul vostru al existentei si imaginati-va aceasta: Pentru ocupatie, maestrii ai jocului orchestreaza realitati, si apoi insereaza aceste realitati in forme de viata pe diferite planete.

Maestrii jocului sunt inteligenti, intelepti, si nu numai ca ei concep acest joc si creeaza intreaga schema pentru ca civilizatia sa infloreasca in aceasta, pana la cei mai adevarati artisti sau cersetori, ci acestia se insamanteaza, deasemenea, pe ei insisi in civilizatie. Acestia stiu cand civilizatia este completa in momentul in care propriile lor identitati se amesteca cu civilizatia; asa ca ei detin, si creeaza, civilizatia in acelasi timp.

Noi ca pleiadieni, suntem un experiment al unui Maestru al Jocului.
Maestrii Jocului sunt fara forma si totusi acestia se pot suprapune pe ei insisi in multe forme diferite. Atunci cand ei creeaza, o schema specifica a unei civilizatii are mai multe versiuni, exprimate in mult lumi si in multe realitati. O parte din sarcina lor este sa comute, si sa joace toate aceste realitati in acelasi timp, si sa invete de  la fiecare versiune a acelei scheme. Schema nu este ancorata pur si simplu intr-un singur taram, ci in mai multe taramuri.

Noi vrem sa va fortam granitele identitatii, vrem sa confruntam ceea ce credeti ca reprezinta realitatea, pentru ca doar atunci veti fi capabili sa simtiti cum va pentreaza informatia de la Sinele Vostru Superior. Noi suntem aici sa va ajutam sa dezveliti schema in care sunteti blocati, si sa va dam sugestii ale unor legi foarte generale, in jurul carora puteti construii noi structuri.

Codurile si numerele maestre pe care le cautam, sunt formule geometrice si combinatii a inteligentei stocate in om.
Omul, bineinteles, este o parte integrala a designului Librariei Vii. Fiecare creatie in Librarie Vie are scopul ei, si are o foarte mare cantitate de informatie stocata in ea. Inauntrul corpului uman sunt formule prin care se vor replica alte forme de inteligenta de prin universul vostru. Simtiti asta! Inauntrul omului evoluat cu 12 spirale ADN se afla formule cu care se creeaza viata pentru alte forme de inteligenta din acest univers. Voi sunteti conductorii de energie, asa cum noi conducem informatii dintr-o forma de realitate in a voastra, in profesorii nostrii si altii conduc catre noi, trebuie sa luati ceea ce stiti si foarte bland sa il conduceti, in mod jucausi, fara frica, pentru locuitorii Terrei. Altii vor vedea ca sunteti stabili cu picioarele pe pamant si iubitori, si ca munciti in numele pacii. Ramaneti clari in aceasta privinta. Intotdeauna apelati la conceptul de pace in ce incercati sa atingeti ceva care este in mod curent necunoscut, si faceti-va prieteni cu energii ale caror aparenta i-ar putea speria pe ceilalti.
Faceti o munca foarte... foarte puternica.

Este intentia noastra ca aceia dintre voi care ne cunosc si care sunt familiari cu energiile noastre sa aiba un pas mai usor pe planeta, si sa fie capabili sa traiasca cheile pe care le impartim cu voi. Va dam chei in mod direct, si va pacalim. Va pacalim intotdeauna. Este intelept ca voi sa invatati sa fiti un pic susceptibli in privinta noastra. Daca nu o veti face, sunteti prostii nostri. Invatati sa aveti scepticism in toate lucrurile si invatati ca, cateodata, avem motive bine intemeiate pentru ceea ce facem, chiar daca poate nu este destul de transparent acest lucru pentru voi in acest moment. Tot ceea ce facem este sa creeam imagini din care voi puteti evolua. Nu va atarnati de povestea noastra. Ascultati povestile tuturor, si apoi faceti propria sinteza. Aflati de unii singuri.

Fiecare profesor de pe acest Pamant, va ofera un indiciu, si noi avem pur si simplu, modul nostru enervant de a o face. Avem propria noastra personalitate, si propriul nostru plan si stim cum sa va stimulam, sa va facem sa va mobilizati si sa fiti binedispusi. Stim cum sa va eliberam si asta este ceea ce urmarim.

Este intentia noastra sa readucem valoarea existentei umane in fata Creatiei. Lucram cu niste entitati foarte vechi, numiti Pastratorii Timpului, care conduc universul vostru. Acestia sunt instigatorii originali, sunt inovatorii Librariilor Vii. Acestia sunt creatii ai Maestrilor Jocului. Trebuie sa fiti si sa va folositi termenii umani, aici foarte evoluati, pentru a avea contact cu Pastratorii Timpului.

Ca yoghinii si samanii lumii voastre, Pastratorii Timpului poseda personalitati ambigue, ei sunt enigme. Cu toate ca sunt cunoscuti si respectati, nu stim unde locuiesc, cum sa ii contactam, sau cum arata. Este norocul nostru de a fi capabili sa lucram cu Pastratorii Timpului. Ei sunt profesorii nostri, asa cum noi suntem un singur grup de profesori ai vostri. Pastratorii Timpului ne-au pacalit pentru a descoperii Librariile Vii. Ne-au pacalit, deasemenea, si despre cum sa descoperim modul cum activam aceste Librarii, pentru ca Pastratorii Timpului nu vor sa piarda universul lor. Ei fac totul in puterea lor sa nu piarda acest univers pentru ca daca universul vostru se auto-distruge inainte sa se completeze, nu isi va indeplinii scopul. Acestia vad ca se indreapta carte distrugere, si separare, o separare care de fapt ei o sustin. Separarea cu care ei sunt preocupati este separarea formelor de viata existente din esenta lor. Prin aceasta metoda, reptilienii si alte energii creeaza tiranie.

Sunt civilizatii in spatiu care mor pentru ca nu au acces la Librariile Vii, in acelasi mod in care mase de oameni mor pentru ca nu va intelegeti si nu aveti acces la propriile voastre trupuri. Cheile interioare, curajul si credinta, pe care le detineti inauntrul vostru, vor determina cursul experientei pentru toata existenta.

Pe masura ce Terra se muta intr-un loc de echilibru si uniune sincronistica, ea va crea o aliniere geometrica cu celelalte 11 Librarii Vii care fac parte din sistemul de Librarii. Cand aceasta aliniere va avea loc cele 12 librarii vor crea propria lor configuratie de lumina vor restructura universul vostru, stabilind conexiuni, un fel de victorie, sa spunem asa, pentru toata Creatia."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu